zaterdag, december 18, 2010

Weekbericht week 49 2010

Deze week is gelijk druk begonnen. Weer werkte niet mee en ook de wegen niet best. Heb maandag dus ook maar lekker thuis gewerkt. Dinsdag ging beter en 's-avonds naar Concordia was er niets meer aan de hand, alleen een koude wind. Lekker gerepeteerd en vrijdagavond het Kerstconcert met de leerlingen (blokfluiters), het leerlingorkest met ondersteuning van de band en daarna een concert door Concordia met het koor Fever. Deze mensen zongen best goed en er waren er een paar bij die echt kunnen zingen en ook een goed presentatie. Ze zongen 2 nummers voor de pauze en na de pauze om en om met de band. Helaas was het weer zaterdagavond niet goed en er was wel veel publiek, maar na de pauze was er minden. De leerlingen hebben natuurlijk hun ouders bij zich, maar om 08.45 ws het pauze en gingen veel mensen dus naar huis. Gelukkig hebben we wel goed gespeeld en een goed concert gegeven.
Bij Apollo is het nu even rustig. De nieuwe muziek zijn we aan het doornemen en de Slavische Rhapsody al enkele keren doorgespeeld. Is een technisch moelijk nummer en vergt veel van de muzikanten (zeker de solobugels). Maar er begint al structuur in te komen. Jammer dat er nu wat minder mensen op de repetitie komen. De jeugd is ook bezig met de toetsen voor school en kunnen niet allemaal komen.
Donderdag maar weer eens boven gefietst. Het weer is niet van dien aard om nu eens lekker buiten te gaan fietsen. In het weekend verder de gewone zaken gedaan zoals boodschappen, maar ook de auto gewassen, want door het strooien op de wegen wordt de auto snel vuil en grauw en zout is niet het beste wat een auto kan overkomen. Zondag lekker thuis en de administratie weer eens bijgewerkt.

Geen opmerkingen: