zaterdag, augustus 09, 2008

Weekverslag week 32 2008

Deze werkweek is lekker kort. 3 dagen en dan begint de vakantie. We doen het 's-avonds lekker rustig aan en verzamelen spullen. Leggen deze klaar om zondag snel in de auto te brengen. Inruimen van de auto is door ons al zo vaak gedaan, dus dat zal niet veel tijd kosten.






Maandag is Bea naar haar ouders geweest en toch maar de huisartsenpost gewaarschuwd en tegen de middag is de huisarts gekomen. Bij het onderzoeken kwamen al snel de oorzaken naar voren. Moe heeft last van gordelroos en daarbij een schimmelinfectie in haar mond gekregen. Ze heeft nu medicatie hiervoor ontvangen en daar heeft ze gelukkig wel baat bij. Ze kreeg vrijdag weer wat praatjes, maar wat staat haar nog te wachten. Het ene is nog niet over of het volgende dient zich al weer aan.


Vrijdag nog even de verlichting van de auto aan laten passen. In Engeland rijden ze aan de verkeerde kant, dus het kan zijn dat men verblind wordt door onze verlichting die naar rechts schijnt. Ook de auto aan de binnenzijde schoongemaakt. Was best wel nodig en ik kan nu weer veel beter naar buiten kijken.


Donderdag, vrijdag en zaterdag nog een paar lekkere ritjes gemaakt. Wel veel wind gehad, maar alleen vrijdagochtend een paar spetters onderweg.


3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.