zaterdag, september 22, 2007

Weekverslag week 37 2007

Maandag en dinsdag 's-avonds rustig wat geprutst op de pc kamer en De pc eens grondig geschoond. Is wel te merken. Ook office 2007 werkt nu wel wat beter.

Woensdag repetitie in Goedereede en donderdag lekker wat kilometers gemaakt. Best lekker weer en weinig of geen wind en in straf tempo kunnen doorrijden.


Vrijdag goede repetitie gehad bij Voorne en Putten. Ook hebben ze zaterdag een rommelmarkt gehouden en 's-avonds moest er nog een lampionoptocht begeleid worden in Hellevoetsluis.


De rommelmarkt heeft redelijk wat opgebracht en gelukkig had men 's-avonds toch nog wel wat muzikanten, ook dank zij Apollo Goedereede.


Leuke optocht,maar je kan merken dat het al wat later in het jaar wordt, want al vroeg werd het donker en de lampionnen gingen al vroeg aan.


Bas, Bea en Harry met een fakkeldrager om de muziek te kunnen lezen.
Zondag nog een mooi rondje Rozenburg-Maassluis-Pernis-Spijkenisse-Hellevoetsluis gemaakt met Bea. Dit kan sinds kort, aangezien er na de verbouwing aan de Beneluxtunnel daar nu ook een voetgangers en wielrijdersbuis is gemaakt. Je hoeft niet meer vele kilometers om te rijden om bij Hoogvliet en Spijkenisse te komen. Maar je merkt dan ook, dat je door een groot industrie gebied rijdt.


Op sommige plaatsen kom je ook de meest vreemde manier van erfafscheiding tegen. Honderden palen waren er voorzien van een helm.

Geen opmerkingen: