zaterdag, juni 23, 2007

Weekverslag week 23 2007

Maandag weer aan de slag en 's-avonds hard gerepeteerd voor het volgende concert op 16 juni met Rockanje. Ook Goedereede heeft zich weer gemeld.. Op 16 juni hebben ze een concertje in Ooltgensplaat, maar Patrick, 1 van de solo bugels, is niet aanwezig. Dus 16 juni weer twee concerten.
Donderdag weer eens een groot rondje gemaakt. Gelukkig goed weer, een beetje wind voor de koeling en dan trapt dat best lekker weg. Onderweg 2 korte stops met wat te eten en drinken en snel verder voordat het koud wordt op de rug.
Afgelopen weekend las ik in een reclame folder een aanbieding over de nieuwe Canon 400D Digitale fotocamera met als extra's een telelens 70-300 bereik. Bea heeft al sinds onze reis naar Indonesiƫ in 1996 een mooie Canon camera, maar ze wil eigenlijk nog niet over op digitale foto's maken. Het werken met rolletjes vindt ze nog prettiger. Ik heb ze de aanbieding laten lezen en ze stond er eigenlijk wel voor open, omdat alle lenzen die ze heeft ook overgezet kunnen worden naar deze camera zodat ze kan uitwisselen. Donderdagmiddag naar het bedrijf geweest waar de aanbieding van was en ze heeft nu een digitale camera. De handleiding vindt ze wel erg uitgebreid, maar is al druk aan het experimenteren.

Zaterdag een concert in het Mildenburgbos met Ons Genoegen. Leuk bezocht en goed geblazen. Wat foto's om een impressie te geven
Mary met het Jeugdorkest.
1 van de dames van het orkest gaat of volgt een opleiding tot beroepsfotografe. Deze vier personen had ze uitgezocht om als fotomodel op te treden. Ik was ook verzocht, maar heb nog geen mail van haar ontvangen met de foto's die ze gemaakt heeft.
Zag ook nog een stukje nostalgie. Dit bordje zat achter op de kar met de banken. Het is van mijn oude bank waar ik 33 jaar ruim heb gewerkt. Sinds 1 januari is de bank gefuseerd en valt nu onder Voorne Putten Rozenburg
Voor aanstaande zondag (vaderdag) heeft ze ook nog wat geregeld en haar vader en moeder staat nog een verrassing te wachten. om 07.00 uur 's-morgens wordt er een vaderdag ontbijt bezorgd bij ze. Een goed begin van de dag is het halve werk.

Geen opmerkingen: