donderdag, december 28, 2006

Weekverslag week 50

Alles begint weer een beetje te wennen en we komen weer in een ritme. Slapen gaat ook weer uitstekend en we zijn niet meer om een uur of drie 's-nachts wakker. Bea is ook weer naar de sportschool en heeft weer wat concerten voor de boeg met haar verenigingen.
Afgelopen zaterdag had ze met Kon. Apollo Goedereede nog een concertje van 2 maal 3 kwartier op de Kerstmarkt en ik heb ook maar lekker meegedaan. Gezellig druk en lekker geblazen. Na afloop was er nog een loterij in verband met de kosten. Met wat collega muzikanten lootjes gekocht. Helaas moesten deze hun instrumenten en de kar met het slagwerk nog opruimen, dus ze konden niet blijven bij de trekking. Wij kregen hun lootjes, alleen we wisten niet wie welke lootjes had. Er vielen 2 prijzen in op de lootjes. Een setje viltstiften, maar ook een lichtgerookte Schotse Zalm van 1.2 kilo. Deze bewaren we maar tot de kerst, dan past het wel ergens in het kerstmenu.
Donderdag was mijn zus jarig, maar deze vierde het 16 december. Dus het weekend zaten we ook weer onder de pannen. Donderdag ook weer een rondje gefietst en dat ging al weer beter als end vorige week. Je blijft toch een bepaalde conditie behouden, ondanks dat je er een hele poos bent uitgeweest.

Geen opmerkingen: