donderdag, augustus 10, 2006

Week 31

Deze week is het weer beduidend koeler geweest als de afgelopen weken. Je zou nu haast weer je dekbed er bij halen als je gaat slapen. We laten de dekbedden maar op de achterkant hangen. Wordt het kil, hebben we ze snel opgetrokken. Voor de rest weinig bijzonderheden.
Donderdag met Henk, de broer van Bea, naar een computer boer geweest. Henk wil graag een pc hebben, waarop de kinderen goed kunnen internetten (maar ook zodanig ingesteld dat ze geen rottigheid kunnen uithalen) en spelletjes doen. Chris, zijn zoon, hebben we als spelletjesgebruiker ook maar meegenomen.
Samen met hem gekeken naar wat voorbeelden die ze hadden staan en waarop ze ook goede garantie e.d. gaven. Een type uitgezocht wat aan zijn smaak voldeed en ook waar Chris goed mee uit de voeten kan. Wordt na Henk zijn vakantie bij hem geleverd. Alles geinstalleerd e.d. , maar internet moet hij nog regelen. Geadviseerd om te kijken of KPN , UPC e.d. aanbiedingen voor digitale telefonie en Internet hebben, zodat hij dit kan vergelijken zodat hij er zo goedkoop mogelijk mee uitkomt.
Zondag zijn we samen naar Tiengemeten geweest. Kijken hoe dit eiland over gegeven wordt aan de natuur. Ze zijn er nu sinds 1997 mee aan de slag dus we zijn benieuwd.
Foto's van dit uitstapje hieronder.

Geen opmerkingen: