zondag, juli 23, 2006

Week 28

Ook deze week hebben we ons niet te druk gemaakt.
Bea heeft toch nog wel eens wat last met de hitte en op haar werk is het nu ook niet zo'n pretje.
Als ze bi j de bejaarde mensen nog wel eens even een raampje open zet en het waait een klein beetje door is er gelijk commentaar zo van "het is wel een fris windje hoor" en dan is het 27 graden in de kamer. Hopelijk gaan wij niet net zo klagen als we oud worden.
Voor mij is het eigenlijk best te doen. 's-Morgens naar het werk in de auto gaat nog prima, want dan is het nog niet zo warm, maar 's-avonds is dat erger. De auto staat de gehele dag op een open parkeerterrein en volop in de zon. Eerst maar alle deuren open en even door laten waaien met minder warme lucht en dan maar snel gaan rijden, dan koelt het best wel snel af, maar rond de 25-30 graden blijft het wel in de auto.
Voor onszelf hebben we het aantal repetitie avonden maar wat naar beneden bijgesteld om te blazen. Op zolder is het ook veel te warm.
Ook het fietsen houden we wat korter, want met deze temperaturen moet je of heel vroeg of later in de avond doen. Wij rijden tenslotte geen tour de france en we hebben best wel te doen met de renners.

Geen opmerkingen: