zondag, juli 02, 2006

Week 26

Na het concert vorig weekend weer kunnen genieten van rustige avonden. Geen repetities e.d. bij diverse korpsen en samen wat zaken kunnen afwikkelen die nog op ons klussenlijstje stonden.
Donderdag nog rondje Voorne gedaan
Gisteren twee maal in Goedereede geweest. Was braderie met daar bij optredens van het Fanfarekorp der Genie (het zijn volgens mij vutters, gepensioneerden enz.). Leuk om te zien bij het marsen. Een goede 50 man en maar 4 of 5 tamboers, maar wel 5 ringbassen en 2 "gewone" bassen in draagzak en eindelijk hoorde ik weer eens echte engelse standaardmarsen. Er wordt bij hen ook niet over gezeurd, het hoort gewoon zo en je het leuke klussen en minder leuke klussen, maar je doet ze gewoon zeggen ze. Kunnen een hoop korpsen in de regio bij ons best wel een puntje aan zuigen aan die mentaliteit. Laatste tijd loop je nog maar met 8 of negen muzikanten dus gewoon voor lul als je dit ziet dank zij je wegblijvende leden en niet eens afzeggen kan er vanaf.
Ook hun eerste optreden begon me zo'n echte standaardmars. Voor de rest leuke muziek voor het publiek en gewoon lekker zitten kijken, filmen en luisteren.
Vandaag was Bea niet helemaal in orde. We zouden een rondje Bruinisse samen doen, maar dat heb ik nu alleen gedaan. Rond 09.00 uur gestart en drie maal onderweg gestopt om wat te eten en drinken. Even over 13.00 uur weer thuis, dus het ging wel, maar toch veel wind onderweg en natuurlijk vaak tegen. Nu hebben we een poosje buiten gezeten in de tuin. Kopje thee e.d. en het is voor de rest nu te warm om wat te doen. Eten koken zien we nog wel en anders ????????

Geen opmerkingen: