woensdag, juli 20, 2011

Weekbericht week 29 2011

Maandag met zwaar gemoed naar het werk. Het overlijden van Anneke is harder aangekomen als we verwachten. Helaas is het niet anders en gelukkig is haar verder lijden bespaart gebleven.
Dinsdag is de rouwkaart binnengekomen. De crematie is op 22 juli om 14.00 uur in Bilthoven. Ik heb 1 voordeel, woensdagmiddag ben ik al vrij en moet ook aanstaande vrijdag nog naar Zuidlaren voor de nacontrole, 's-morgens om 08.15 uur. We gaan donderdag morgen dus met de auto naar Weerselo, waar we een kleine rustige camping weten. Donderdag is ook de trouwdag van mijn ouders, 58 jaar gehuwd, maar zullen het maar klein vieren. Mijn zus Ina en haar man Ben komen ook naar de crematie van Anneke. Het wordt wel een heen en weer rijden, want donderdag avond is de condoleance van 19.30 tot 20.30 uur. Ik heb wel begrepen dat John en Anneke een grote vriendenkring hebben dus grote kans dat het heel druk wordt. Is gelukkig allemaal goed verlopen en daarna zijn we weer terug gereden naar Weerselo. Hebben heerlijk geslapen en geen last gehad van regen. Op tijd opgestaan voor de nakeuring bij PRA in Zuidlaren en lekkere douche genomen en daarna ontbeten. We waren rond 08.00 uur in Zuidlaren Ik heb ook gelijk bij de receptie gevraagd of het mogelijk was om eerder geholpen e worden in veband met de crematie. Was geen punt, want het was nog rustig en even na 09.00 uur stonden we weer buiten. Terug naar de camping en ons omgekleed en rond een uur of 11 zijn we naar Bilthoven vertrokken. Onderweg nog een keer gestopt bij het Routiers restaurant Nunspeet (was nu wel heel erg druk) en lekkere koffie met wat lekkers genomen. Daarna door naar Bilthoven en rond 13.00 uur waren we daar. Hebben de auto geparkeerd op de parkeerplaats en nog een wandeling gemaakt door de bossen. Rond 13.45 uur weer bij het crematorium. Was ook echt druk en ook nog diverse oude bekenden gezien van de groep waarmee we vroeger diverse keren naar Rachal zijn geweest. Op uitdrukkelijk verzoek van John moesten we bij hem op de rij komen zitten voor de familie. Helaas was ome Jan niet aanwezig (door voedselvergiftiging op een rijncruise opgelopen) en Tante Aagje wel en ook haar zoon Ron met Monique was aanwezig. Rond 15.00 uur was de plechtigheid afgelopen en nog een kopje koffie met wat lekkers gedronken in de aula en hebben daarna afscheid genomen van John en zijn familie. Ben en Ina zijn samen met Pa en Ma Herrewijnen daarna naar Hoenderloo gegaan en wij zijn naar Weerselo teruggereden. Zaterdag heben we een wandeling gemaakt naar Pa en Ma en gevraagd of ze zin hadden om wat te gaan eten met ons in verhand met hun huwelijksdag.
Pa en ma hadden weer een ander restaurant gevonden waar ze lekker konden eten en ook senioren porties serveren. Het was ook prima in orde en er zijn niet veel dingen terug naar de keuken gaan, behalve de lege borden en zo. Zondagochtend nog langs pa en ma gereden en gedag gezegd en ook bij Marijke en daarna naar huis gegaan. Toch wel een enerverende week geweest.



De mooiste bloem wordt het eerst geplukt

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.