donderdag, januari 11, 2007

Weekverslag week 1 2007

We hebben ons niet zo bezig gehouden met de diverse nieuwjaars recepties, alleen bij de
muziekverenigingen geweest.
Begonnen met de foto's in de film te plaatsen en dat kost eigenlijk meer tijd ik had verwacht. Ook je muziekkeuze kan het opleuken, dus nog eens goed zoeken naar mooie muziek.
Vrijdag nog nieuwjaarsconcert en nog even wat blijven plakken, maar de volgende dag nog werk aan de winkel dus net vroeg thuis om een beetje fris te zijn.
Bea is bijna gereed met haar foto's en de albums zien er leuk uit. Alleen vallen sommige foto's uit de hoekjes, dus ze gaat ze nog voorzien van een extra plakkertje.
Donderdag zijn trouwens John en Anneke uit Hilversum nog geweest. Deze kwamen even een rondje nieuwjaar wensen. Eerst bij oma geweest en daarna bij mijn vader en moeder. We wisten niet hoe laat ze kwamenen. Gewacht tot er waren en hebben de chinees maar gebeld dat we rond wat kwamen afhalen.
Lekker zitten eten en daarna een poosje film en video gekeken en rustig zitten praten. Leuk om ze weer eens te zien. Anneke's moeder is er ook weer een beetje bovenop en loopt weer rond in het verzorgingsgebouw, terwijl ze een maand geleden haast de begrafenis hadden geregeld. Hoe ouder hoe gekker, net als oma.

Geen opmerkingen: