maandag, mei 29, 2006

Week 21

De afgelopen week wat dingen gehad om over na te denken.
In verband met de problemen met de auto vorige week woensdag hebben we het er nog eens over gehad wat verstandig is. Deze auto behouden en nog niet naar een andere kijken of aan het eind van het jaar toch maar een andere kopen, maar dan wel gedateerd op het nieuwe jaar. En zo ja, wat voor een auto. Op gas of diesel, een hybride auto. een automaat enz.!!!!!!

Verder is donderdag onze vakantie.
Thuisklussen zoals men kan zien.
Het schilderwerk binnen moest maar weer eens onder handen worden genomen. Al weer jaren geleden. Het weer werkte niet erg mee. Donderdag bijna de gehele dag regen en vrijdag idem. De meubels moesten dus van de woonkamer naar de woondkeuken en terug verplaatst worden. Al met al een behoorlijk gesjouw. Ook de boekenkasten moesten van hun plek en die kosten me haast m'n rug.
Ook buiten het terras was danig verzakt. Veel zand onder de tegels was toch op een of andere manier weggespoeld. Zaterdag wordt het zand gehaald en maandag worden de tegels er uitgehaald en na het ophogen van het zand weer teruggelegd. Als ze dan nog maar passen???
Maar dit zijn de grootste klussen en als die achter de rug zijn nog wat kleine dingen die gedaan moeten worden en kunnen we al wat later in de ochtend nog allerlei leuke dingen gaan doen. Wat voor leuke dingen zien we nog wel, want de weersvoorspellingen zijn nog niet al te best. We zien wel.

Geen opmerkingen: